Кухня Рецепти

Яблучно-вишневий конфітюр. Накраща начинка для пирогів і рогаликів

Яблучно-вишневий конфітюр – це найкраще варення на зиму, яке потім можна використовувати як начинку для пирогів та рогаликів. Дуже смачне виходить! Якщо маєте морожені вишні – обов’язково приготуйте хоча б одну порцію!

23.09.2020 17:15

Яблучно-вишневий конфітюр

2 скл. тертих яблук (без шкірки крупно натерти), 1 скл. вишень без кісточок (раніше заморожених, оскільки дозрівають не одночасно), 2 скл. цукру.

Перемішати, варити 20 хв на помірному вогні, розкласти у стерильні банки, закрутити. Хто любить ваніль, можна додати для аромату.

Рецепт Нелі Цибульської

Спробуйте також приготувати:

Густе повидло з яблук з барбарисками. Мої домашні його обожнюють!

Густе яблучне повидло для начинки у пироги, рогалики і пончики