салат гуцульський

Салат “Гуцульський” – смачна новинка до вашого столу

Завдяки одному незвичайному інгредієнту "Гуцульський" салат має особливий смак. Спробуйте приготувати його і ви!

Салат “Гуцульський”

  • Домашній сир, копчена ковбаса, плавлений сир, помідори, варені яйця, майонез. 

До домашнього сиру додати трошки майонезу, сіль, перець. Усе гарно вимішати і викласти на тарілку. На сир зверху викласти соломкою нарізану копчену ковбасу, майонез, тоді потерти сирок або голландський сир, майонез. Викласти порізані соломкою помідори, майонез і зверху потерти варення яйця, посипати зеленню.

Рецепт і фото Олі Маланюк

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook