Найсоковитіше печене м’ясо – у маринаді з пива

Завдяки маринуванню у пиві м'ясо виходить соковите, смачне, м'яке і дуже ніжне. Заливаю маринадом на ніч, а наступного дня печу.

Найсоковитіше печене м’ясо

1,5 кг свинини (шиї) на ніч залити світлим пивом (десь 1 л). Зранку пиво злити, залишити на хвилин 15, щоб стекло, тоді натерти перцем і сіллю, не багато, залишити на 20 хв. Потім взяти спеції до м’яса (я беру “Мрія”) і добре обсипати спеціями, використовую цілу пачку. Якщо любите часник, то зробити маленькі проколи і запхати плястерки часнику. Тоді м’ясо у рукав і запікати при температурі 180 ОС, але рукав зверху проколоти, щоб виходила зайва пара, пекти десь 1-1,5 год, залежить від м’яса. Вкінці рукав розрізати зверху на хв 15 для утворення скоринки. Саме від пива м’ясо смачне і ніжне.

Рецепт Мар’яни Троян

Радимо також приготувати печене м’ясо за іншими перевіреними рецептами:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook