рулет ферреро роше

Шоколадний рулет за мотивами “Ферреро Роше”

Любите цукерки "Ферреро Роше"? Тоді вам сподобається і рулет, який вкритий шоколадом з посіченими горіхами і нагадує всесвітньо відомі цукерки. Чудовий рецепт шоколадного рулету!

“Ферреро Роше” – всесвітньо відомі шоколадні цукерки, покриті шоколадом з подрібненими горіхами. Пропонуємо вашій увазі рецепт бісквітного рулету, що нагадує цукерки “Ферреро Роше”. Справжня смакота для любителів шоколаду!

Шоколадний рулет за мотивами “Ферреро Роше”

  • Бісквіт: 4 яйця, 95 г борошна, 25 г какао, 4 г розпушувача, 40 г молока, 30 г олії, 120 г цукру, дрібка солі.
Змішати борошно, розпушувач, какао. До молока додати олію і нагріти до гарячого. Яйця збити з цукром до стійкої пухкої маси. До яєць просіяти частинами борошно, акуратно перемішуючи лопаткою зверху вниз. Додати гаряче молоко з олією і швидко перемішати. Вилити тісто на стандартне деко з духовки, з пергаментом, розрівняти і випікати у розігрітій до 170 градусів духовці 10-15 хв (головне – не пересушити!) Витягнути і одразу скрутити за допомогою пергаменту, охолодити.
  • Крем: 250 г маскарпоне, 100 г вершків (від 33%), 10 г какао, 80 г цукрової пудри.
Змішати всі інгредієнти і збити міксером до пухкої маси.
  • Глазур: 150 г шоколаду, 40 г олії, 50 г подрібнених горіхів.
Розтопити шоколад, влити олію, розмішати, додати горіхи, знову розмішати.
Рулет обережно розкрутити, намастити кремом та знову скрутити. Поливаємо глазур’ю і поставити в холодильник на кілька годин. Розрізати бажано гарячим ножем (занурити у миску з гарячою водою, насухо витерти)!
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати шоколадний рулет за іншими перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook