Компот з винограду
- Виноград з гілочками, цукор.
Банки і кришки простерилізувати, виноград ретельно помити. На трилітрову банку компоту даю десь 1/3 об’єму винограду (з гілочками), склянку (200 мл) цукру, заливаю окропом один раз і відразу закручую стерилізованими кришками. Обов’язково перевертаю догори дном і вкутую теплою ковдрою! Під ковдрою має стояти до повного охолодження, дві доби. Під ковдрою компот набирає кольору, натягується і проходить термічну обробку.
Мені компот з винограду з гілочками, навіть смачніший, ніж з обірваних ягід.
Радимо також приготувати:
- Домашній виноградний сік без соковижималки і стерилізації
- Дуже смачний компот із дрібного винограду. Найшвидший рецепт
Post Views: 50