домашнє морозиво

Найкращий рецепт домашнього морозива – з двох інгредієнтів

Для приготування цього морозива потрібно лише два продукти і хвилин 5, не більше, щоб їх збити! Потім кладете на кілька годин і морозилку і смакуєте!

Найкращий рецепт домашнього морозива

  • 0,5 л вершків 33-35%, 10 г ванільного цукру, 200 г сирого згущеного молока. 

Вершки збити з ванільним цукром до густих піків і тоненьким струмочком влити 200 г сирого згущеного молока. Усе, готово. Виходить морозиво – смакота!!! У морозилку годин на 6-8.

Рецепт Наталі Міщенко

Радимо також інші рецепти домашнього морозива:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook