Морозиво-сорбет “Полуничне мохіто”
500 г полуниці (заморозити, можна додати інших ягід: малини, смородини, чорниць), 100-150 г цукрової пудри, сік і цедра 1 лайма або 0,5 лимона, 4 гілочки м’яти, 70 г білого рому (для дорослих).
Полуниці дати трохи відтанути до того стану, щоб її можна було подрібнити блендером (має бути підморожена!), змолоти блендером, додати решту продуктів, змолоти до однорідності, викласти у формочки, заморозити. Із цієї порції виходить 12 морозив на паличці. Можна також заморожувати у контейнері і набирати ложкою у креманки.
Читайте також:
-
Домашнє морозиво з двох інгредієнтів
-
Домашнє морозиво із польською сумішшю “Lody”. З 1 порції виходить 3 л морозива!
Post Views: 17