салат "Корида"

Моя фішка – святковий салат “Корида”

Класний рецепт святкового салату з помідорами і крабовими паличками. А завдяки оформленню сухариками, він ще й дуже красивий!

Салат “Корида”

  • 3 середні помідори, 2-3 зубці часнику, 300 г крабових паличок (бажано охолоджених, а не заморожених), 1 б. консервованої кукурудзи, 250 г твердого сиру, 150 г майонезу, 1-2 пачки сухариків або грінок.
Спочатку замаринувати помідори: нарізати кубиками, висипати у миску, додати нарізану зелень (у мене петрушка), вичавлений часник, посолити, поперчити, перемішати, залишити на кілька хвилин. Можна покласти на сито, щоб сік стік.
На сервірувальну тарілку поставити роз’ємне кільце 16-18 см, викладати салат шарами: помідори злегка відтиснути від соку, викласти першим шаром. Зверху зробити сіточку з майонезу. Другий шар – кукурудза, майонез. Третій шар – крабові палички (порізані кубиками), майонез. Четвертий шар – натертий сир, майонез.
Зверху красиво викласти сухарики або грінки. Акуратно зняти роз’ємне кільце і подавати до столу!
Рецепт і фото Олі Михайлюк

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook