Сирник без борошна. Чудово ріжеться, а в роті тане! Печу тільки так!

Виходить ну дуууууже смачний сирник. Ріжеш - ніби твердий, а в роті тане. Ніжний, ситний, красивий! Тепер печу тільки так!

Сирник

1,2 кг сиру, 200 г цукру, 6 яєць, 100 г масла, 60 г манки, 50 г крохмалю, ванільний цукор.

Усе, окрім білків, пробити блендером. Білки добре збити. Обережно ввести в сирну масу. Я ще додала трохи родзинок і 100 г кокосової пасти для аромату кокоса. Деко (26 см) застелити пергаментом дно і боки, не змащувала. Вилити сирну масу і пекти при 170 ОС 45 хв.

Пекла і фотографувала Тетяна Врочинська

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook