Кабачки зі смаком шаликів
- 2 кг кабачків, 1,5 кг цибулі, 1 головка часнику, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру, 1 п. приправи до шашлику, 50 мл оцту, 1 ч. ложка чорного меленого перцю, олія.
2 кг почищених нарізаних кружечками кабачків полити олією і перемішати. Кабачки підсмажити з обох боків. Цибулю порізати кільцями, посолити і прим’яти. Остиглі кабачки викласти на цибулю. Посипати спеціями, додати оцет, цукор і перемішати. Залишити на ніч. Стерилізувати 15 хвилин півлітрові баночки. Виходить 4 баночки.
За таким самим рецептом також смачно виходять баклажани.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Спробуйте також приготувати іншу консервацію з кабачків:
- Консервований салат “Кабачки по-корейськи”
-
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!