Торт “Імпровізація”
Шоколадний бісквіт: 4 яйця, 3/4 скл. цукру, 1 скл. борошна, 1 ч. ложка порошку до печива, 3 ч. ложки какао.
Яйця добре збити з цукром, додати борошно, порошок до печива, какао. Усе вимішати, розділити на дві форми діаметром 23 см і одночасно випікати 25-30 хвилин при температурі 170ºС.
Середній корж: 50 г родзинок, 50 г подрібнених горіхів, 2 білки, 3 ст ложка цукру, 1 ст ложка борошна, 0,5 ч ложки порошку до печива.
Білки добре збити з цукром, акуратно вимішати з родзинками і горіхами. Випікати 25-30 хв. при 170ºС.
Крем: 200 г масла, 200 г ванільної халви.
Бісквіти просочити малиновим сиропом. Зібрати торт. Перемазати кремом. Викласти консервовані вишні, замочені в ромі.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 64