Млинці з сиром та лимонною цедрою

Ці млинці з сиром можна з легкістю подавати на закуску, основну страву та навіть на десерт! Смакота неймовірна!

Млинці з сиром

4 яйця, 3 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки олії, 1 п. ванільного цукру, дрібка солі, 250 мл молока, 125 мл окропу, 1 ст. ложка манної крупи, 190 г борошна.

Начинка: 1 кг сиру, 170 г цукрової пудри, 1 цедра лимона, 1 ст. ложка лимонного соку.

Збити яйця, цукор, сіль і ванільний цукор. Дати олію, молоко, розмішати. Влити окріп. Тоді дати манну крупу і поступово борошно, перемішати до однорідної маси.

Сковорідку ледь змастити олією за допомогою силіконового пензлика. Виходить близько 20 млинців.

Рецепт і фото Лілія Гадач

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook