Медики назвали найшкідливіший сорт ковбаси. Старайтеся їсти її якомога рідше

Пропонуємо вам дізнатись, яка існує найшкідливіша ковбаса. У всіх ковбасах міститься багато солі, нітритів, жирів, підсилювачів смаку та інше. Тобто, вміст ковбаси ніякої користі не приносить організму, а навпаки шкодить йому.

На добу людині можна вживати лише 50 г делікатесу. Людям у віці варто відмовитись від вживання цього продукту. Не можна їсти ковбасу людям, які мають алергію, хворобами ШКТ, ниркову недостатність та набряки.

Найбезпечнішою за думкою лікарів є варена ковбаса, через те, що вона обробляється найменше.

Напівкопчена – дуже шкідлива, бо її спочатку варять, після смажать та коптять на завершальному етапі приготування. Через ці етапи приготування у ковбасі утворюється величезна кількість канцерогенів.

Копчені ковбаси містять у собі продукти згорання та радіолізу, коли її коптять. Величезну кількість добавок та жирів містять сирокопчені ковбаси, що сприяють розвитку ракових клітин.

Ще небезпеку несе ліверна ковбаса, яку готують з сала, згущувачів, консервантів та субпродуктів.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook