Маринований гострий перець “Ульот”. Рецепт дала кума, і я готую за ним вже 5 років

Колись цей рецепт мені дала кума. І вже 5 років я закриваю гострий перець тільки так! Усім він подобається, чоловік на роботу часто бере - всі хвалять. А роботи на 5 хвилин!

Маринований гострий перець “Ульот”

Літрову банку щільно заповнити перцем, залити окропом і злити. Покласти в банку 1 ст. ложку солі, 1 ст. ложку оцту, залити доверху окропом і закрутити. Можна додати ще часник, 3 ст. ложки цукру.

Рецепт Оксани Сидельнікової

Спробуйте також приготувати:

Гострий перець консервований

Консервований перець для справжніх перців. 10 незвичайних, але перевірених рецептів

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook