Маринований буряк. Чудова заготовка на зиму до борщу, шуби, вінегрету та інших салатів

Цей маринований буряк виходить дуже смачний, я його разом з юшкою у борщ додаю. А ще використовую в шубу або вінегрет - дуже зручно.

Маринований буряк

Буряк. Маринад: 1 л води, 1 ст. ложка солі, 100 г цукру, 1 скл. оцту. На дно банки 1 гвоздика, перець горошком.

Буряк відварити до готовності, почистити від шкірки, викласти в банки (або цілим або терти або кубиками), залити маринадом і простерилізувати 10 хв.

Рецепт Насті Яворської

Спробуйте також приготувати:

Консервовані “Голі бурячки”. Готую без солі, цукру та оцту. На смак – як щойно зварені

Маєте маленькі буряки? Замаринуйте їх цілими – на борщ. Я завжди так роблю!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook