Консервовані “Голі бурячки”. Готую без солі, цукру та оцту. На смак – як щойно зварені

Маленькі буряки погано зберігаються, то я їх мариную. Рецепт у моєму записнику називається "Голі бурячки", бо маринуються цілі і без шкірки. І готуються, до речі, вони без солі, цукру і оцту. Виходять натуральні на смак, ніби щойно зварені. Вони прекрасно зберігаються хоч два роки! Можна хоч у борщ давати, хоч у салати, хоч самі їсти - смачно!

Консервовані “Голі бурячки”

Кожного року консервую дрібненькі бурячки. Відварюю до повної готовності, чищу, щільно в каструлю на рушник, заливаю по плічка гарячою водою, стерилізую літрові банки 15 хв, дволітрові – 20 хв і закручую. Стоять 2 роки без жодних проблем! Дуже смачні, солоденькі бурячки. Використовую в борщ, в салати різні. Донька любить просто погризти. Спробуйте, будете задоволені!

Рецепт Тіни Подольської

Спробуйте також приготувати:

Маєте маленькі буряки? Замаринуйте їх цілими – на борщ. Я завжди так роблю!

Буряк зі смаженою цибулею на зиму. Дуже смачний салат, закриваю по дві порції!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook