Помідори по-рівненськи за 5 хвилин

Це чудова закуска з помідор. Страва знайома, мабуть, всім, але не всі знають назву. Гостюючи у родичів з Рівного, під час застілля я, як кожна порядна гостя, підсунула до себе ближче тарілку зі своєю улюбленою закускою, тоді і взнала назву – «Помідори по-рівненськи». Готувати їх дуже швидко - впоратись можна за п'ять хвилин.
2 помідори, 200 г твердого сиру, майонез, часник 
На тарілку викласти помите листя салату/руколи. Далі зверху викласти помідори порізані кружечками, змащені майонезом з вичавленим часничком і присипати зверху потертим сиром.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook