Буряк зі смаженою цибулею на зиму. Дуже смачний салат, закриваю по дві порції!

Просто відкриваю банку і їм ложкою - дуже смачний салат з буряку! А ще його можна подавати як гарнір, використовувати як заготовку до борщу або класти на чорний хліб під оселедець - і виходять шикарні бутерброди! Зрештою, це чудовий спосіб зберегти врожай буряків, які швидко в'януть.

Буряк зі смаженою цибулею на зиму

3 кг буряку, 1 кг цибулі, 1 скл. олії, 1-2 ст. ложки солі, 0,7-1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 1 ч. ложка солодкої паприки, 2 ст. ложки оцту (9%).

Моркву зварити або запекти у фользі, почистити, потерти на тертку для корейської моркви. Цибулю дрібно посікти, посмажити на олії до золотистого кольору. Додати тертий буряк, всі спеції, оцет, перемішати, тушкувати 20 хв. Розкласти у стерильні банки і закрутити. Виходить 4-5 баночок по 0,5 л.

Спробуйте також приготувати:

Смачний маринований буряк на зиму. Вам неодмінно сподобається!

Бурякова ікра

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook