Бурякова ікра
Інгредієнти:
буряк – 500 г,
помідори – 2,5 кг,
морква – 500 г,
цибуля – 500 г,
болгарський перець – 500 г,
часник – 1 головка,
олія – 500 мл,
сіль за смаком.
Як приготувати
Буряк, моркву і цибулю почистіть. З болгарського перцю видаліть насіння і білу перегородку. В помідорів видаліть зелену серцевину.
Буряк, моркву, цибулю, перець і помідори подрібніть за допомогою блендера або пропустіть через м’ясорубку. Посоліть і варіть на слабкому вогні 1,5-2 години, регулярно помішуючи.
Наприкінці готування додайте перемелений часник.
Ікру розлийте в чисті сухі банки і закатайте кришками. Банки поставте вверх дном до повного охолодження.