Мариновані кабачки зі смаженою морквою. Солодкуваті і дуже добрі!

Хочете замаринувати смачні кабачки? Приготуйте за цим рецептом! Виходять ароматні, солодкуваті на смак. А завдяки смаженій моркві мають особливий присмак!

Мариновані кабачки зі смаженою морквою

На літрову банку класти: 2-3 кружальця цибулі, 2-3 зуб. часнику, зелень петрушки (трошки), перець чорний горошком, лавровий листок, кабачки (нарізати кружальцями або пів кружальцями і класти в банку до середин), 1-2 ст. ложки моркви (добре обсмажити на олії), влити 2 ст. ложки олії, 2 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки оцту, 2 ч. ложки з чубом солі ( хто хоче дуже солодких кабачків – то одну), доверху знов накласти кабачки. Або класти моркву зверху.

Залити кип’ятком і стерилізувати 45-50 хв. Закрутити.

Рецепт Тетяни Базилевич

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook