рецепт рулету

Рулет з кремом або варенням. Дуже вдалий і вигідний рецепт рулету

Дуже хороший і вигідний рецепт рулету: з однієї порції виходить 6-7 штук! Рулети пухкі пухкі і гарно скручуються. Можна змащувати кремом або будь-яким густим варенням - смакота!

Рулет – це так само смачно, як торт, але готувати набагато швидше і простіше. Треба тільки мати хороший перевірений рецепт рулету, що буде м’якеньким, гарно скрутиться і не потріскається при цьому. Цей рулет – саме такий – простий і дуже смачний. А це рецепт вигідний, бо однієї порції виходить аж 6-7 рулетів! Змащувати їх можна кремом або варенням – теж смачно!

Дуже смачні рулети

  • Тісто: 0,5 л борошна (міряти півлітровою банкою), 0,5 л цукру, 10 яєць, 1 ст. ложка амонію без чубка, 2 ст. ложки оцту. 
Яйця збити з цукром до пишної маси, додати амоній, погашений оцтом, борошно, перемішати. Викласти тісто тонким шаром на деко, застелене пергаментом. Випікати при 200 ОС 10 хв (дивіться по своїй духовці). Скрутити гарячими, дати охолонути, акуратно розгорнути і змастити. З цієї порції виходить 6-7 рулетів, розмір дека 25Х29 см. Крем можна будь-який або густе варення. У мене згущене молоко і масло.
Рецепт і фото Оксани Дубінчук

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook