шпарагівка в соусі сацебелі

Маринована шпарагівка у соусі сацебелі – це топчик!

Вже, мабуть, усі знають, яка це смакота - кабачки у соусі сацебелі. Але це ви ще не куштували шпарагівку у сацебелі! Це топчик! Обов'язково збережіть рецепт!

Якщо хочете приготувати шпарагівку на зиму – замаринуйте її у соусі сацебелі. От просто наполегливо рекомендую! Бо це дуже смачно!

Маринована шпарагівка у соусі сацебелі

  • 2 кг шпарагівки (спаржевої квасолі у стручках).
  • Маринад: 0,5 л соусу сацебелі, 1 ст. ложка солі, 1 ст. ложка червоного або чорного меленого перцю, 1 скл. олії, 0,5 скл. оцту, 0,5 скл. води, 1 скл. цукру (давайте на свій смак, скуштуйте), 8-10 зубців часнику. 
  • Об’єм склянки – 200 мл.

У шпарагівки обрізати кінчики, порізати невеликими шматочками, приварити до напівготовності (3-5 хв).

Усе для маринаду довести до кипіння. У киплячий маринад додати шпарагівку, тушкувати 20-30 хв, киплячим розкласти у стерильні банки, закрутити.

Виходить приблизно 5 баночок по 0,5 л маринованої шпарагівки.

Рецепт Ольги Рудик

Радимо також інші перевірені рецепти маринованої квасолі на зиму:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook