морква по-корейськи

Маринована морква по-корейський – той самий рецепт, який ви шукали!

Цікаво, чи готують корейці моркву по-корейськи? А ми не просто готуємо, а ще й дуже її любимо. Цей салат чудово зберігається у холодильнику і смакує практично до всього!

Морква по-корейськи

  • 1 кг почищеної моркви, 50 мл олії, 2 ст. ложки оцту, 2 ст. ложки цукру, 1-1,5 ст. ложки солі, дрібка меленого коріандру, дрібка паприки, дрібка мускатного горіха, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю 0,5 ч. ложки червоного перцю, 4-5 зубців часнику.
Почистити моркву та натерти її на терку для моркви по-корейськи. До моркви додати цукор, сіль, оцет. Все гарно перемішати, накрити і залишити на 15 хвилин. Далі додати всі спеції та видавлений часник, знову все гарно перемішати. Окремо на пательні нагріти олію (але щоб не горіла), потім додати її до моркви і знову все гарно перемішати. Накрити і дати настоятись 8 годин у холодильнику. Маринована морква по-корейськи готова.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Радимо також інші перевірені рецепти моркви по-корейськи від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook