М’ясо по-французьки з картоплею та грибами

Така картопелька - просто смакота! Це страва 2 в 1: і м'ясо, і гарнір. Виходить ситна і має чудовий вигляд на столі!

М’ясо по-французьки з картоплею та грибами

10 картоплин, 800 г свинини, 3 цибулини, 300 г печериць, 200 г сиру, 250 г майонезу, 1 ч. ложка приправи до страв з картоплі, сіль.
  • Картоплю почистити, нарізати кружечками (або як вам подобається). М’ясо нарізати шматочками, відбити. Цибулю нарізати кільцями, дрібно нарізати печериці, натерти сир.
  • Викласти на деко підготовані продукти в такому порядку: м’ясо, цибуля, картопля, печериці. Все посипати приправою до страв з картоплі та сиром, залити майонезом (або змащувати кожен шар), поставити в розігріту духовку і запікати до появи золотистої скоринки приблизно 1 годину.

Рецепт і фото Надії Тимків

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook