Капустяні кекси а-ля котлети. Смачно, дієтично, незвичайно!

Це так само смачно, як котлети із капусти, але дієтичніше, простіше у приготуванні і гарніше. А ще можна збагатити смак кексиків шинкою чи грибами. Або геть не заморочуватися і спекти у вигляді запіканки – теж дуже смачно!

Капустяні кекси

400 г капусти, 3 ст. ложки вівсяних пластівців, 100 мл молока, 2 яйця, 2 ст. ложки масла, сіль, перець.

Капусту дрібно нашаткувати (але не смужками, а квадратиками). тушкувати з додаванням десь 50 мл води і масла близько 15 хв. Додати вівсяні пластівці, посолити, додати молоко і тушкувати ще 10 хв. Охолодити, додати яйця, перемішати, викласти у формочки, запікати при 190 ОС близько 30 хв. Дуже смачно їсти зі сметаною.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook