М’ясо по-французьки з картоплею та грибами
10 картоплин, 800 г свинини, 3 цибулини, 300 г печериць, 200 г сиру, 250 г майонезу, 1 ч. ложка приправи до страв з картоплі, сіль.
- Картоплю почистити, нарізати кружечками (або як вам подобається). М’ясо нарізати шматочками, відбити. Цибулю нарізати кільцями, дрібно нарізати печериці, натерти сир.
- Викласти на деко підготовані продукти в такому порядку: м’ясо, цибуля, картопля, печериці. Все посипати приправою до страв з картоплі та сиром, залити майонезом (або змащувати кожен шар), поставити в розігріту духовку і запікати до появи золотистої скоринки приблизно 1 годину.
Рецепт і фото Надії Тимків
Читайте також:
-
Книґлі з картопляного пюре – традиційна галицька страва. Мені готувала бабуся, а я зараз – своїм дітям
-
Картопляні ковбаски з м’ясом. Такі смачні, що всі просять добавки!
Post Views: 63