Триденний медівник “Як вата” (без розкочування коржів)

Це дуже старий рецепт! Не знаю, у чому секрет, але треба, щоб тісто "дозрівало" три дні. Довго, але результат шикарний. Коржі дійсно, як вата!

Триденний медівник “Як вата”

4 яйця, 1 скл. меду, 1 скл. цукру, 3 ст. ложки олії, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом), 0,5 л борошна (тісто не має бути густе).

Усе перемішати. Поставити на 3 дні у темне місце (у шафу). Перед випіканням додати на кінчик ножа амонію і перемішати. Дуже пухкий і смачний. Тісто викладати на деко ложкою. Я печу 2-3 коржі.

Рецепт Лесі Бішко

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook