Лосось зі шпинатом та вершковим сиром
Лосось, шпинат, вершковий сир, вершки, спеції, лимон, оливкова олія, масло.
Рибу помити, зняти шкірку, порізати на грубі порційні шматки (кісточки дістати), посолити і перчити. Збоку в кожному шматочку зробити надріз, в який викласти начинку.
Для начинки шпинат порізати і потушити на невеликій кількості масла, змішати з вершковим сиром і спеціями (сіль, перець, приправа до риби і часниковий порошок). На сковорідці розігріти оливкову олію, викласти рибу і смажити на середньому вогні з двох боків до скоринки. Скропити лимонним соком і влити вершки. Тримати на маленькому вогні ще 5 хв., перевернути і ще тримати 3-5 хв.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Post Views: 23