Ліниві відбивні
0,5 кг курячого філе, 2 яйця, 0,5 цибулини, 2-3 ст. ложки сметани або майонезу, 2 ст. ложки манки, 1 ст. ложки крохмалю, сіль, перець і часник до смаку.
Філе порізати кубиками, цибулю стерти на малій терці. Всі інгредієнти змішати. Поставити на 2 год, щоб манка набухла. Смажити на олії.
Щоб урізноманітнити смак, можна додати твердий потертий сир; терту моркву; посічений кріп; замість манки – борошно або крохмаль; порізані печериці; солодкий червоний перець; замість майонезу – соус бешамель; два плавлені сирки; ложку гірчиці.
Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 42