Кожен з нас шукає способи зробити своє харчування не тільки смачним, але й корисним. І коли мова заходить про улюблені страви, такі як котлети, ми часто замислюємося, як зберегти їх неперевершений смак, зробивши їх при цьому більш дієтичними. Відповідь проста і лежить на поверхні: спекти котлети у духовці! Це не тільки зменшує кількість олії, яка використовується при смаженні, але й дозволяє котлетам зберегти їхню соковитість й аромат.
Сьогодні ми поділимося з вами рецептом котлет, запечених в духовці, які залишаються такими ж смачними, як і смажені, але при цьому значно корисніші. Готуються вони з курячого фаршу, з додаванням яйця, скибки білого хліба, замоченого в молоці, цибулі, часнику та панірувальних сухарів. Цей рецепт стане чудовим доповненням до вашого обіду або вечері і доведе, що здорове харчування може бути не лише корисним, але й надзвичайно смачним.
Котлети печені в духовці
- 500 г фаршу (в мене курячий фарш), 1 яйце, 1 скибка білого хліба, замоченого в молоці, 0,5 цибулини, 2 зубці часнику, 1 ст. ложка панірувальних сухарів, сіль, перець.
- Січені котлети з курячого філе. Ніжні і смачні!
- Найсмачніші котлети – з маринованого фаршу