королівська ватрушка

Пиріг “Королівська ватрушка” у мультиварці

"Королівська ватрушка" - це рецепт 3 в 1: смачна, як сирник, проста, як пиріг, а на вигляд, як торт. Можна готувати у мультиварці.

Пиріг “Королівська ватрушка”

  • Тісто: 200 г масла, 4 ст. ложки какао, 0,5 ч. ложки соди, 1 п. ванільного цукру.
  • Начинка: 800 г сиру, 3 яйця, 0,5 скл. (200 мл) цукру, 50 г кокосової стружки. 
Натерти з морозилки масло на крупній тертці. Змішати натерте масло з борошном, цукром (пів склянки), содою і какао в глибокій мисці, все це перетерти.
Для начинки збити яйця із рештою цукру (пів склянки) і ваніллю в піну до повного розчинення. Потім додати в яєчну суміш сир і 50 г кокосової стружки, злегка збити (30 с).
Чашу мультиварки змастити маслом і злегка присипати борошном. Викласти в чашу третину масляно-борошняної маси (я натирала на крупній тертці), рівномірно розподілити по дну. Зверху викласти половину сирної начинки. Потім знову викласти шар маси і шар начинки, зверху знов викласти тісто. В мультиварці обрати режим “Випічка” на 65 хв. Охолодити у формі, тоді дістати “Королівську ватрушку” на тарілку.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook