Консервовані огірки на зиму для розсольника
3 кг огірків будь-якого розміру, 0,5 кг цибулі, 1 скл. олії, 0,7-1 скл. цукру, 0,5 скл. солі, часник, 150 мл оцту (9%), кріп.
Товсту шкірку з огірків зрізати, порізати серелинку кубиками, скласти у миску, додати порізану кільцями цибулю, вичавлений часник, цукор, сіль, оцет, олію. Перемішати і поставити на добу в холодильник, кілька разів перемішати.
Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5 хв, розкласти у стерильні банки, закрутити. Виходить 4 баночки по 0,5 л. Добре зберігається у квартирі при кімнатній температурі.
Читайте також:
-
Смачні хрумкі мариновані огірки на зиму “Без оцту і стерилізації”
Post Views: 17