кетчуп супер

Кетчуп – супер: рецепт на вагу золота (без стерилізації)

Готую такий кетчуп роками, він дійсно вдається суперовий. У нашій сім'ї такий кетчуп іде на ура. Сама готую і вам раджу!

Кетчуп “Супер”

  • 4 кг помідорів, 2 кг яблук, 1 кг перцю (червоного), 1 кг цибулі, 2-3 буряки (сирих), 1 головка часнику, 1 скл. оцту, 300 г цукру, 3 ст. ложки солі, 3 ч. ложки паприки солодкої, 1 ч. ложка паприки чилі. 

Порізати все великими шматками (не дрібнити). Усе варити 3 год, збити блендером, накрити кришкою, варити ще 30 хв.Киплячим розлити у стерильні банки і закрутити стерильними кришками. Вкінці можна додати добру жменю різної зелені, коли будете збивати погружним блендером, і вийде як сацебелі.

Радимо також інші перевірені рецепти кетчупу:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook