Кекс “Смугастик”. Яскравий і смачний!

Дуже простий, швидкий і смачний кекс із доступних продуктів. До кави - те, що треба. А який гарний він виходить у розрізі!

Кекс “Смугастик”

Жовте тісто: 5 жовтків збити з 125 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 70 мл молока, 50 мл олії і 130 г борошна (змішати з 1,5 ч. ложки розпушувача). Все змішати та відставити.
Біле тісто: 5 білків збити з 125 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 50 мл олії, 50 мл молока, 150 г борошна (змішати з 1,5 ч. ложки розпушувача). Все збити.
Форму гарно змастити маслом. Вилити половину жовтого тіста. На нього щедро посипати какао через ситечко. На какао вилити частину білого тіста, знову какао. Другу частину жовтого тіста, знову какао і решту білого. Випікати при 180 ОС десь 40 хв (орієнтуйтеся на свою духовку).
Рецепт Ольги Мордовіної

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook