Кабачкова ікра, запечена в рукаві
2 кабачки, по 1 болгарській перчині, морквині та цибулині, 2 помідора, 2 ст. ложки олії, сіль, перець, прянощі.
- Овочі помити, почистити, зрізати з кабачків шкірку, порізати середніми шматочками, скласти у рукав для запікання, влити кілька ложок олії, всипати прянощі, сіль, перемішати.
- Зав’язати ниткою кінці рукава, зробити у ньому кілька проколів зубочисткою. Покласти на деко, запікати 1 год за 180 ОС.
- Рукав дістати, акуратно розрізати (будьте обережні, не обпечіться гарячим паром), овочі перекласти в каструлю. Якщо рідини надто багато, її злити у миску.
- Овочі перемолоти блендером або м’ясорубкою. За потреби, розвести злитою рідиною, додати сіль і перець, можна часник. Виходить дуже смачна ікра.
Post Views: 35