Ікра бурякова
2 кг буряка (відварити або запекти і перемолоти на м’ясорубці), додати 100 г олії, тушкувати 30 хв. Додати ОБСМАЖЕНІ: 8-10 шт. м’ясистого перцю кубиком, 7 шт. тертої моркви. Влити 1 л. томатного соку, додати запашний перець горошком і лавровий листок, тушкувати ще 30 хв. Додати 1-2 перці пекучі (перемелені), тушкувати ще 10 хв. Викласти у стерильні банки, додати по 1 ч. ложці оцту в кожну банку. Стерилізувати банки 0,5 л – 30 хв. Виходить 6 баночок по 0,5 л.
Рецепт Насті Яворської
Спробуйте також приготувати:
Маринований буряк. Чудова заготовка на зиму до борщу, шуби, вінегрету та інших салатів
Буряк зі смаженою цибулею на зиму. Дуже смачний салат, закриваю по дві порції!
Post Views: 27