Існує дуже багато рецептів приготування печінки, але й дуже часто вони розчаровують. То виходить надто жорстка, то смак не той… А цей рецепт, як на мене, ідеальний. У ньому є одна маленька хитрість…
Рецепт приготування печінки
- 500 г печінки (у мене куряча, але може бути будь-яка), 1 цибуля, 1 ч. ложка цукру, сіль до смаку, 150-200 г сметани, 100 мл води, 1 ст. ложка діжонської гірчиці (я беру в зернах), 1 ст. ложка крохмалю (без гірки) за бажанням.
Печінку нарізати і залити кип’ятком, залишити на кілька хвилин. Цибулю нарізати півкільцями, додати цукор і обжарити на олії. Далі додати печінку (без води), перемішати і готувати до готовності, приблизно 20 хв. Сметану змішати з водою, гірчицею і крохмалем і всю суміш додати до печінки, готувати ще 5-10 хв.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також інші перевірені рецепти приготування печінки:
- Найсмачніша печінка – з яблуками та цибулею
- Дуже ніжна печінка. Секрет – у маринаді з… содою
Post Views: 25