Дуже смачні відбивні у картопляній шубці. А ви такі готуєте?

Новий цікавий спосіб приготування традиційних відбивних. Вони виходять такі ніжні і смачні, що можна їсти губами!

Відбивні у картопляній шубці

1 кг свинини, 3 картоплини, 2 яйця, 4 ст. ложки борошна, 3 ст. ложки майонезу або сметани, 1 цибулина, 4 зубці часнику, 250 мл домашньої сметани або вершків, сіль.

  • М’ясо нарізати, як на відбивні і відбити їх.
  • Приготувати “шубку” для відбивних: сиру картоплю, цибулю і часничок подрібнити в блендері. Перемішати, посолити, поперчити, додати яйця, майонез (або сметану), борошно, все вимішати.
  • В гарячій олії обсмажити відбивні, заховані в “шубку”. Смажити, обережно перевертаючи, до рум’яної скоринки.
  • Викласти відбивні на змащене олією деко, залити сметаною (в мене розведена домашня) і поставити в духовку розігріту до 240 ОС на 10 хв.
Рецепт і фото Надії Тимків

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook