Равіолі з м’ясом та печінкою
На фарш: 200 г печінки курячої, 130-150 г фаршу зі свинини, 2 ст. ложки води холодної, 1 ч. ложка хмелі-сунелі, 1 середня цибулина (натерти обов’язково), трішки червоного меленого перцю, трішки чорного, сіль за смаком.
Печінку на олії просмажити десь 3 хв, щоб не було крові. Остудити та перемолоти. Додати фарш і все інше. Перемішати.
Тісто: 300 г борошна, 200 г холодної води, 1 яйце, 1 ч. ложка меленого мускатного горіха, 1/3 ч. ложки куркуми.
Замісити тісто, як на вареники. Розкотити частинку тіста (не дуже тонко) і підсипати стіл борошном, щоб не приставало. За допомогою формочки витискати ромби або порізати ромбами, накласти фарш та заліплювати трикутники. Зварити у підсоленій воді та додати засмажку за бажанням (шкварки, масло і т.д.). Можна робити просто маленькими вареничками, якщо немає форми, смак не зміниться).
Рецепт і фото Ольги Мордовіної
Читайте також:
-
Картопляне тісто на пиріжки. Виходять пухкі і довго не черствіють
-
Супертісто для пельменів і вареників
Post Views: 37