Картопляне тісто
- 4 великі картоплини, 0,8 л води (картоплю зварити та потовкти разом з відваром, вiдціджувати не потрібно), 50 г дріжджів живих або 12 г сухих, 2 ст. ложки олії, 1 ст. ложка цукру, борошно (скільки забере тісто).
До теплого пюре додати дріжджі і решту продуктів, замісити тісто та залишити підійти 20 хв. Виробити пиріжки та залишити ще на 20 -25 хв. Тісто несолодке. Якщо плануєте пекти солодкі пиріжки, можете додати більше цукру.
Рецепт Анни-Надії Кудрявцевої
Читайте також:
- Заварне тісто для вареників, пельменів і чебуреків. Еластичне, смачне, а в морозилці не тріскається!
- Правильне тісто для піци – виходить тонка і хрустка
Post Views: 547