Дуже смачні квашені помідори з гірчицею. За цим рецептом роблю вже 5 років

Такі квашені помідори можна їсти вже через 1,5-2 тижні. А завдяки гірчиці і прянощам зберігаються вони аж до весни! А головне - такі помідорчики дуже смачні!

Дуже смачні квашені помідори з гірчицею

Помідори (приблизно 10 кг) перекласти шарами з листям хрону, смородини, вишні, сухим кропом, лавровим листям і перцем чорним горошком. Залити розсолом: 8-9 л води, 0,5 л солі, 1 скл. цукру, 100 г сухої гірчиці (все розчинити у воді і залити цим розсолом помідори). Накрити кришкою і зверху покласти камінчик. Приблизно через 1,5-2 тижні можна їсти (залежить від того, які помідори).

Рецепт Оксани Дзюбенко

Спробуйте також приготувати:

Помідори, квашені у трилітровій банці

Помідори квашені з гірчицею

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook