Домашнє вино
Виноград у нас несолодкий, тому до вина додаємо цукор, розмішати, щоб повністю розчинився, можна трішки підігріти. Із немитого винограду вичавити сік, змішати його з цукром. На 1 л соку – 1 скл. цукру. Налити у банку (2/3), зверху одягнути гумову рукавичку (добре прив’язати до горличка, щоб не зірвало), проколоти голкою один пальчик. Спочатку рукавичка набереться повітрям, а коли спаде – тоді вино готове. Рецепт бабусі.
Рецепт Надії Тимофєєвої
Спробуйте також приготувати:
Для вина збираю виноград після приморозків – так смачніше. Ось мій рецепт
Домашнє виноградне вино. Готую за класичним закарпатським рецептом
Post Views: 87