Домашнє вино з винограду. Готую за простим бабусиним рецептом

Таке вино з простого синього винограду робила моя бабуся, а тепер так готую і я. Рецепт дуже простий, але вино завжди виходить смачним!

Домашнє вино

Виноград у нас несолодкий, тому до вина додаємо цукор, розмішати, щоб повністю розчинився, можна трішки підігріти. Із немитого винограду вичавити сік, змішати його з цукром. На 1 л соку – 1 скл. цукру. Налити у банку (2/3), зверху одягнути гумову рукавичку (добре прив’язати до горличка, щоб не зірвало), проколоти голкою один пальчик. Спочатку рукавичка набереться повітрям, а коли спаде – тоді вино готове. Рецепт бабусі.

Рецепт Надії Тимофєєвої

Спробуйте також приготувати:

Для вина збираю виноград після приморозків – так смачніше. Ось мій рецепт

Домашнє виноградне вино. Готую за класичним закарпатським рецептом

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook