Грибні котлети

У розпал грибного сезону саме час приготувати з дарів лісу смачні, рум’яні, ароматні, соковиті котлети. Вони смакуватимуть до будь-якого гарніру.

Інгредієнти:

600–700 г свіжих грибів, 1 цибулина, 2 яєчні жовтки, 3/4 скл. молока, 4 скибки черствого батона, 1 зубець часнику, перець, сіль, панірувальні сухарі, олія для обсмажування.

Замочити батон у молоці. Цибулину дрібно нарізати й обсмажити в олії до золотистого кольору. Гриби почистити, помити, нарізати невеликими шматочками, варити 10 хв, зцідити, покласти на добре розігріту сковороду, періодично помішуючи, смажити, поки сік не випарується. Віджати батон. Перекрутити гриби, цибулю і батон. Поперчити, посолити фарш, додати вичавлений часник, два жовтки, вимісити та поставити на холод на 30 хв. Зліпити невеликі котлетки, обкачати їх у панірувальних сухарях, смажити на олії.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook