Домашня шаурма. Набагато смачніша і корисніша за куповану!

Якщо їсти шаурму, то тільки домашню! Вона соковита і з хрусткою скоринкою. Готується легко і просто, але при цьому набагато смачніша і корисніша за куповану.

Домашня шаурма

На 6 порцій: 3 тонких вірменських лаваші, 1 велике куряче філе, зелена цибуля, морквина, 250 г свіжої капусти, огірок свіжий, помідор, перець (невеликий), сіль, перець за смаком, 150 г твердого сиру. Соус: 150 г майонезу, 50 г кетчупу, 100 г сметани, 3 зубці часнику, сіль, перець за смаком.
Куряче філе промити, просушити, посолити, поперчити і обсмажити на середньому вогні до рум’яної скоринки. Капусту нашаткувати, додати натерту моркву, посолити і пом’яти руками.
Приготувати соус: змішати майонез, сметану, кетчуп, трошки посолити, поперчити і додати натертий часник, поставити в холодильник.
Сформувати шаурму: 1/2 лаваша змастити соусом, викласти капусту з морквою, зелену цибулю, болгарський перець (якщо є), огірок і помідори. Овочі за бажанням трошки посолити і поперчити. На овочі викласти нарізане філе, зверху посипати тертим сиром. Загорнути лаваш і обсмажити на сковороді-гриль або на звичайній.
Рецепт і фото Надії Тимків

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook