барні

Домашні тістечка ведмедики “Барні”, які довго не черствіють

Такі домашні тістечка "Барні" бомбезні та довго зберігаються свіжими. Можна покласти в індивідуальні торбинки - і будуть на гостинець або як випічка для шкільного ярмарку.

Домашні тістечка ведмедики “Барні”

  • 100 г масла, 180 г цукру, дрібка солі, 10 г ванільного цукру, 3 яйця, 100 мл олії, 200 г кефіру або сметани, 300 г борошна, 12 г розпушувача, 1 ст. ложка какао. 
  • А також: шоколадна паста, цукерки. 
Яйця збити з дрібкою солі, додати цукор, ванільний цукор і збити до пишності. Додати розтоплене вершкове масло, олію, кефір (чи сметану) і перемішати. Додати просіяне борошно з розпушувачем і перемішати до однорідності. Із загального тіста відібрати 3-4 ст. ложки і сюди додати 1 ст. ложку какао. Перемішати до однорідності (якщо тісто стане густим, можна додати молоко). Формочки змащую олією.
“Лапки” для” Барні” зробити з шоколадного тіста. Потім викласти по формочках половину білого тіста, викласти всередину начинку (згущене молоко або цукерки) і викласти знову тісто. Це легко робити за допомогою кондитерського мішка. Формочку заповнювати на 2/3, оскільки при випіканні тісто ще підійде. Відправити ведмедиків “Барні” в духовку на 25 хвилин при температурі 180 °С. Вага мого тістечка – 70-75 г.
Рецепт Erika Oszuszki. Готувала і фотографувала Леся Риндик

Радимо також приготувати “Барні” за іншими перевіреними рецептами від господинь:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook