Вишні у своєму соку – смачні і тверденькі. Економний рецепт

Вишні у своєму соку, приготовані за цим рецептом, виходять тверденькі і дуже смачні. Суперові для випічки та вареників! Готувати дуже швидко і цукру треба зовсім мало!

Вишні у своєму соку

На 1 кг вишень потрібно 300-350 г цукру.
Вишні без кісточок засипати цукром та обов’язково витримати 10-12 год, щоб добре пустили сік. Далі поставити на вогонь і як тільки закипить – накладати у пастеризовані баночки і закручувати стерильними кришками.
Якщо залишився сік на дні, то просто окремо його закрити. Він буде для компотів, для желе і так, хто для чого полюбляє, але точно не пропаде.
А можна до соку додати горілки, витримати зо два тижні у прохолодному місці – і буде смачнезна вишнівка.
Рецепт і фото Ольги Мордовіної

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook