Бурштинова яблучна наливка
1 кг яблук, 1 л горілки, 200 г цукру, 500 мл води.
З яблук вирізати серцевинки, порізати кубиками (має бути 1 кг), скласти в бутель, залити горілкою, поставити у темне прохолодне місце на 7 днів. Можна додати зірочку бодяну. Потім акуратно злити, додати сироп (розігріти цукор з водою до розчинення цукру, охолодити). Перемішати, профільтрувати. Готова настоянка має гарний жовтий бурштиновий колір і приємний кисло-солодкий смак. Виходить 1,5 л настоянки. Зберігати у пляшках, зберігати можна просто у шафі.
Спробуйте також приготувати:
Домашня ароматна ягідна наливка “Асорті”. Які не пробувала, а ця найкраща!
Post Views: 117