Дуже смачний масляний крем з молоком для тортів і тістечок. Пухкий і перламутровий

Цей крем хоч і масляний, але виходить пухкий, нежирний, на колір - перламутровий. А на смак нагадує крем колишніх часів, справжній, вершковий, дуже ніжний! Чудово підходить для тортів і тістечок!

Масляний крем для тортів і тістечок

200 г масла, 200 г кип’яченого молока (охолодженого), 200 г цукрової пудри.

Масло кімнатної температури добре збити з пудрою, поступово вливати молоко (має теж бути кімнатної температури). Збивати довго, хв. 15 – 20. Можна додати ваніль.

Рецепт Світлани Сокоренко

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook