Бісквіт на кип’ятку
3 скл. борошна, 2 ч. ложки соди, 2 ч. ложки ванільного цукру, 500 мл кип’ятку, 8 ст. ложок олії, 2 скл. цукру, 2 ст. ложки оцту або лимонного соку. Якщо треба коричневий корж – додати 6 ст. ложок какао. Форма 20Х25 см.
Збити воду, олію, цукор та оцет міксером на малих обертах до повного розчинення цукру. Борошно (какао), соду, ванільний цукор перемішати. Усе всипати в рідку масу. Швидко збити міксером, вилити у змащену олією і застелену пергаментом форму, поставити у розігріту (!) до 200 ОС духовку. Усе робити швидко, щоб тісто не охолонуло.
Рецепт Інесси Товмач
Post Views: 77