Сира аджика з хроном на зиму. Кетчуп відпочиває!

Цю аджику зовсім не треба варити, а зберігається добре всю зиму. Вона смачна, гостренька ще й корисна! У нашій сім'ї аджику з хроном люблять усі - кетчупи ховаються!

Сира аджика з хроном на зиму

2,5 кг помідорів, 500 г болгарського перцю, 100 г гострого перцю, 150–200 г часнику, 200–250 г кореня хрону, 1–1,5 скл. цукру, 0,5 скл. солі, 1 скл. оцту (9%).

Усе помити, почистити, змолоти через м’ясорубку або комбайн, перемішати, розкласти у стерильні банки. Зберігати в холодильнику або підвалі.

Спробуйте також приготувати:

Аджика з перцю. Один раз спробувала – тепер щороку готую 2-3 порції

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook